Mikä Vamos Mission on?

Vamos Mission on 12 viikon lähetyskoulutus Espanjassa, joka on sopiva sekoitus lähetysaiheista teoriaa ja käytäntöä.  Teoria ja käytäntö kulkevat koko koulutuksen ajan käsi kädessä. Vamos on opetuslapseuttava lähetyskoulutus, joka auttaa jokaista eteenpäin kutsumuksessaan ja ohjaa käytännön työhön lähetyskentälle. Se rohkaisee jokaista osallistujaa ja vahvistaa jo entuudestaan vahvaa tai vasta orastavaa kutsua lähetystyöhön.

Kenelle

Vamos Mission on tarkoitettu sinulle yli 18-vuotias, joka haluat palvella ja löytää paikkasi Jumalan suunnitelmassa lähetystyön parissa. Vamos on askel sinulle Jumalan johdatuksessa. Anna uskosi syventyä ja näkysi vahvistua koulutuksen kautta. Lähde elämäsi seikkailulle Jumalan suunnitelmassa – seikkailusi voi alkaa Espanjasta!

Yläikärajaa koulutukselle ei ole määritetty. Koulutukseen voi osallistua myös perheen kanssa.

Mitä saavutat

Vamos Mission koulutuksen avulla voit löytää Jumalan suunnitelman elämällesi. Epäselvä kutsusi selkiytyy, ja selkeä kutsusi vahvistuu. Vamos Mission on polku, jolla lähetyskutsusi konkretisoituu.

Vamoksella saat konkreettisia työkaluja lähetyskutsusi toteuttamiseen (esim. Kairos, Al-Massira, Davar). Jumalasuhteesi syvenee ja keskityt Pyhän Hengen johdatuksessa toimimiseen. Mentorien, opettajien ja opiskelukavereiden yhteys vahvistaa kutsua ja sen toteutusta.

Milloin

Vamos lähetyskoulutus alkaa syyskuussa (13.9.2021) ja kestää joulukuun puolelle (5.12.2021). Vamos tullaan järjestämään vuosittain siten, että uusi kurssi alkaa aina syyskuussa.

Missä

Koulutus toteutetaan Espanjan Itärannikolla Torreviejan kaupungin läheisyydessä. Koulutuksen aikana tehdään myös Outreach-tyyppisiä päivän retkiä tai useamman päivän aktiomatkoja mielenkiintoisiin kohteisiin. Koulutustilat löytyvät paikallisisista seurakunnista.

Ohjelma

Opiskelun sisältöä

  • Henkilökohtainen Jumalasuhde, palveleminen Pyhän Hengen johdatuksessa
  • Tiiminjohtajakoulutus
  • Missiologia ja uusien seurakuntien istuttaminen
  • Kairos-, Al Massira- ja Davar-kurssit
  • Lapsi- ja nuorisotyö tavoittavana työmuotona sekä seurakunnissa
  • Aktioreissuja mielenkiintoisiin kohteisiin
  • Käytännön harjoittelua opiskeluteorioiden pohjalta

Viikko-ohjelma on hyvin vaihteleva; toiset viikot ovat luentopainotteisia, toisten sisältäessä enemmän käytännön työtä kentällä ja paikallisissa seurakunnissa.

Kouluttajat

Kouluttajina Vamos lähetyskoulutuksessa on oman alansa asiantuntijat ja kokeneet lähetystyöntekijät. Koulutuksen järjestää Fida International Ry.

Miten haen Vamokselle

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi englanniksi (tai suomeksi) osoitteeseen fidashort@fida.fi. Liitä mukaan CV ja seurakunnan suositus. Kaikki hakemukset käydään läpi ja hakijat tullaan haastattelemaan ennen koulutukseen valitsemista.

Hakemukset viimeistään 18.7.2021 mennessä. Hakuaika voi kuitenkin päättyä jo aiemmin, mikäli osallistujamäärä tulee täyteen aiemmin.

Hinta

Koulutukseen osallistuminen maksaa 1900 €, ilmottautuessasi 10.6.2021 mennessä. Sen jälkeen hinta on 2100 €.  Hinta sisältää laadukkaan koulutuksen ja oppimateriaalin lisäksi majoituksen sekä yhden lämpimän ruokailun sekä runsaan välipalakahvin koulupäivinä.

Koulutuksen hinta ilman majoitusta on 1200 €. 

Tiedustelut

Lisätietoja Vamos Mission -lähetyskoulutuksesta antaa Marjo Hallapuro puhelimitse +358 (0)44 2702 835 tai sähköpostitse marjo.hallapuro@fida.info