Mikä Vamos Training on ?

Vamos Training on non-stoppina tapahtuva lähetysharjoittelumahdollisuus Espanjassa. Harjoittelu voi olla kestoltaan 1 – 24 kk. Harjoittelun pituus voidaan sopia jokaisen yksilöllisen harjoittelutarpeen mukaan. Vamos Training on lähetystyön harjoittelua työkohteessa. Vamos harjoittelu rohkaisee harjoittelijaa kutsumuksessaan ja auttaa löytämään Jumalan asettamat vahvuudet käytännössä.

Kenelle?

Vamos Training on tarkoitettu sinulle yli 18-vuotias, joka haluat tehdä harjoittelun opiskelun lomassa tai muuten vaan haluat harjoittelun kautta kokea, mitä lähetystyö on käytännössä. Harjoitteluun voi tulla myös ilman opiskelupaikkaa.

Mitä saavutat?

Vamos Training jakso antaa sinulle hyvää näkemystä ja kokemusta lähetystyössä. Harjoittelussa pääset työskentelemään eri kansanryhmien parissa monipuolisissa tehtävissä. Yhdessä lähettitiimin ja muiden harjoittelijoiden kanssa toimit Jumalan johdatukseen luottaen Pyhän Hengen ohjaamana.

Harjoittelun sisältö

Työharjoittelu sisältää monipuolista työtä seurakunnissa sekä katutyössä ja pioneerikohteissa. Vamos Training räätälöidään yhdessä kutsumuksesi mukaan sinulle mahdollisimman hyvin soveltuen.

Milloin?

Vamos Training harjoittelujaksolle voit hakea milloin vain. Hakemuksia otetaan vastaan ympäri vuoden, ja toteutusajankohta voidaan sopia yhdessä.

Missä?

Harjoittelu toteutetaan Espanjan Itärannikolla pääsääntöisesti Alicanten ja Murcian välisellä alueella ja ympäristössä.

Miten haen Vamokselle?

Lähetä hakemuksesi suomeksi  TÄÄLLÄ. Liitä mukaan CV ja seurakunnan suositus. Hakemukset käydään läpi ja hakijat haastatellaan ennen harjoittelupaikan vahvistamista.

Harjoittelun kustannukset

Harjoittelussa tulee jonkin verran kustannuksia matkoista, asumisesta sekä ruuasta. Espanjan hintataso on jonkin verran Suomen hintatasoa edullisempaa. Tarkempaa tietoa kustannuksista saa ottamalla yhteyttä fidashort@fida.fi

Tiedustelut

Lisätietoja Vamos Training harjoittelusta:

Marjo Hallapuro
marjo.hallapuro@fida.info
(+358 44 2702835)

Seuraa meitä somessa: