Vamos Florida

Vamos Floridassa yhdistyvät kansainvälisyys, lähetystyön laajat mahdollisuudet ja seurakuntaelämä. Monikulttuurinen Florida on uskontojen, arvojen ja trendien sulatusuuni. Suhtautuminen uskonasioihin on avointa ja herätyskristillistä toimintaa löytyy paljon. Vamos Floridassa pääset näkemään ja kokemaan koko lähetystyön kirjon; medialähetystyöstä käytännön avustustyöhön aina evankeliumin julistamiseen. Kurssilla lähetyspolkusi kirkastuu ja uskallat ottaa rohkeasti seuraavan askeleen Jumalan suunnitelmissa.

Mikä on Vamos Florida?

Vamos Florida on 12-viikkoinen lähetyskoulutus Lake Worth Beachissa Floridassa. Se on sekoitus lähetystyön teoriaa ja käytäntöä, jotka kulkevat käsi kädessä kurssin ajan. Vamos on opetuslapseuttava kurssi ja auttaa osallistujia etenemään heidän kutsussaan ja ohjaa heitä käytännönläheiseen työhön lähetystyössä.

Kenelle?

Vamos Florida on tarkoitettu kaikille yli 18-vuotiaille, jotka haluavat palvella Jumalaa ja löytää paikkansa Hänen suuressa suunnitelmassaan.

Kurssi syventää uskoasi ja vahvistaa kutsumustasi. Voit aloittaa elämäsi seikkailun ottamalla suuren uskonharppauksen Jumalan suunnitelmaan elämässäsi.

Kurssilla ei ole yläikärajaa, ja jopa perheet voivat osallistua.

Mitä voin saavuttaa?

Vamos Mission -kurssi voi auttaa sinua ottamaan seuraavat askeleet kohti oman tarkoituksesi ja paikkasi löytämistä lähetyskentällä. Kurssi antaa sinulle tietoja ja taitoja teologiasta, opetuslapseudesta, missiologiasta ja median käytöstä.

Kurssi auttaa sinua johtamaan ihmisiä eri kulttuureista, uskonnoista ja tavoittamattomista ihmisryhmistä Jeesuksen luo. Tulet kasvamaan lähemmäksi Jumalaa ja saat elinikäisiä ystäviä, joiden kanssa voit jakaa uskonmatkasi. Voit myös vierailla Floridan tunnetuissa kirkoissa ja työmuodoissa, kun elät Kristus-keskeisessä ympäristössä.

Parasta Vamoksella oli opiskeluaiheiden monipuolisuus, joka mahdollisti oppimaan mahdollisimman paljon lähetystyöstä. Oli etuoikeus olla Vamoksella, koska arjessa minulla ei olisi ikinä aikaa opiskella lähetystyöstä näin intensiivisesti sekä elää arkea ihmisten kanssa, jotka jakavat saman kutsun.

Katri, Vamos Mission 2022

Lähetystyön erilaisten työmuotojen opiskelu sekä lähetystyöntekijöiden kertomat kokemukset muodostivat hienon kokonaisuuden Vamoksesta. Jokainen niistä avasi silmäni näkemään yhä useampia polkuja. Evankeliumin levittämisen keinoja on monia. Ei ole yhtä ainoaa reittiä, vaan kullakin kutsuun vastanneella on oma polkunsa.

Rebecca, Vamos Mission 2021

Milloin?

Kurssi alkaa 22.1. ja päättyy 13.4.2025.

Missä?

Opetus tapahtuu Suomalaisessa helluntaiseurakunnassa Lake Worhtissa. Kotikirkon osoite: 1510 High Ridge Road, Lake Worth Beach, Florida 33461.

Ohjelma

Vamoksella sinulle annetaan käytännön työkaluja, joilla voit täyttää tehtäväsi (Kairos, Al-Massira, Davar jne.). Suhteesi Jumalaan syvenee, kun keskityt siihen, että Pyhä Henki johtaa sinua. Yhteys mentoreidesi, opettajiesi, opiskelutovereidesi ja paikallisten seurakuntien kanssa vahvistaa kutsumustasi.

Opetuskielenä Vamoksella on ensisijaisesti englanti.

Majoitus

Tarjoamme upeat majoitustilat isolle ryhmälle kauniilla tilalla, jota ympäröi hevosia, aaseja ja kanoja. Vamos Floridan osallistujien käytettävissä on myös uima-allas.

Opettajat

Vamos Floridassa kuulet monia hienoja kokeneita opettajia ja lähetyssaarnaajia eri puolilta maailmaa. Tällä kurssilla pääopettajapariskunta on Fida Internationalin Anne ja Lauri Sorila.

palmuja floridassa

Kuinka hakea?

Täytä hakemuslomake englanniksi (tai suomeksi) TÄSTÄ. Liitä mukaan ansioluettelosi ja suosituskirje seurakunnastasi. Kaikki hakemukset käydään läpi ja jokainen hakija haastatellaan ennen valintaa.

Otamme sinuun yhteyttä pian hakemuksesi saatuamme.

Hinta

Early Bird-hinta 31.10.2024 asti 2900€
Hinta nousee 3100€  1.11.2024 alkaen

Se kattaa koulutuksen, majoituksen ja päivittäisen lounaan koulutuspäivinä. Hinta ei sisällä lentolippuja, viisumia eikä mahdollista lähetysmatkaa toiseen maahan koulutuksen aikana.

Yhteydenotto

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Marjo Hallapuroon
 +358 (0)44 2702 835 tai sähköpostitse marjo.hallapuro@fida.info

Follow us: